مشاوره بیزینس پلن Business Plan

مشاوره طرح توجیهی / تدوین طرح کسب‌وکار تجاری BP = Business Plan

مشاوره طرح توجیهی / تدوین طرح کسب‌وکار تجاری BP = Business Plan

مشاوره بیزینس پلن Business Plan

ارائه خدمات تخصصی تدوین طرح کسب‌وکار تجاری ( طرح توجیهی ) توسط تیم مشاوران مدیریت ایران IranMCT ،

وب سایت مرکزی : http://iranmct.com
شماره تماس : 09126465584
----------------------
وب سایت تخصصی بیزینس پلن : http://business-plan.ir
وب سایت تخصصی فروش : http://marketingsales.ir
وب سایت تخصصی برندسازی : http://marketingbranding.ir
مشاوره تهیه طرح تجاری کسب‌وکار برای جذب سرمایه
مشاوره تهیه طرح تجاری کسب‌وکار برای جذب شریک ( سرمایه گذاری حقیقی یا حقوقی )
مشاوره تدوین طرح تجاری کسب‌وکار مورد نیاز برای اخذ ویزای سرمایه‌گذاری در اروپا، اقیانوسیه
مشاوره تدوین طرح تجاری کسب‌وکار برای دریافت نمایندگی فروش محصولات و خدمات برندهای معتبر
مشاوره تدوین طرح تجاری کسب‌وکار برای راه انداری کسب و کار جدید ( استارت آپ )

B.P or Business Plan
مشاوره بیزینس پلن
مشاوره سند کسب و کار تجاری

بایگانی

۵ مطلب در آذر ۱۳۹۷ ثبت شده است

۸ اشتباه رایج در نوشتن طرح کسب‌وکار ( طرح توجیهی )

نوشتن طرح کسب‌وکار

چگونه اطمینان حاصل نماییم که در نوشتن طرح کسب‌وکار خود مرتکب هیچ اشتباهی مهلکی نشده‌ایم ؟

خواندن این اشتباهات رایج در نوشتن طرح کسب‌وکار ( طرح توجیهی  / بیزینس پلن Business Plan )  پیش از آنکه یک طرح کسب‌وکار بنویسید،‌ این وظیفه را برای شما راحت‌تر می‌نماید – و به سرمایه گذاری کسب و کار جدید شما شانس بهتری برای موفقیت می‌دهد.

طرح توجیهی / بیزینس پلن Business Plan ۸ اشتباه رایج در نوشتن طرح کسب‌وکار ( طرح توجیهی )

 

اشتباهات رایج در خصوص نوشتن طرح کسب‌وکار

۱- زحمت ندادن به خود برای نوشتن یک طرح کسب‌وکار

این رایجترین اشتباه می‌باشد. کارآفرینان خود اجرا کننده هستند، بنابراین این طبیعی است که آن‌ها بخواهند در اجرا طرح خود پیشرفت کنند و آن را به انجام برسانند – خصوصا زمانی که آن‌ها ایده‌ای در سر دارند که به خاطرش هیجان زده هستند و فکر آن دائم در سرشان وزوز می‌نماید.

اما چه کسی این گفته را نشنیده است که “آنکه برنامه‌ای نداشته باشد در واقع برای شکست برنامه دارد؟” ، پس شکست خوردن، تقریبا سرنوشت همه کسب و کارهایی است که بدون نوشتن طرح کسب‌وکار شروع به فعالیت می‌نمایند. بنابراین، بله،‌ شما به نوشتن طرح کسب‌وکار نیاز دارید.

شما ضرورتا به یک نسخه رسمی و در مقیاس کامل از یک طرح کسب‌وکار نیاز ندارید که به صورت حرفه‌ای در فرمت بندی و مجلد شده باشد (به نکته بعدی در مورد هدف نگاهی بی اندازید)،‌ اما قطعا به داشتن یک طرح کسب‌وکار نیاز دارید.

۸ اشتباه رایج در نوشتن طرح کسب‌وکار ( طرح توجیهی )

تامین مالی

تامین مالی طرح تجاری

طرح توجیهی چیست ؟ طرح کسب و کار چیست Business Plan
طرح توجیهی ( بیزینس پلن ) یک سند کتبی است که به طور دقیق توضیح می دهد که یک کسب و کار، معمولا یک شرکت جدید، قصد دارد به چه اهدافی دست یابد. یک طرح کسب و کار یک طرح کلی از برنامه بازاریابی، برنامه مالی و عملیاتی ارائه مینماید. گاهی اوقات، یک طرح توجیهی برای یک کسب و کار ایجاد شده است که در جهت جدیدی حرکت نماید.
طرح توجیهی یک ابزار کلیدی است که باید هنگام ایجاد یک شرکت داشته باشید. طرح توجیهی در خصوص اینکه چه باید انجام داد و چه چیزی باید در نظر داشته.
از این که طرح توجیهی شما باید چگونه به شما کمک کند و سرمایه گذاران را برای تامین مالی شرکت متقاعد کند.
طرح توجیهی یک سند استراتژیک برای کسب و کار شما است.
طرح توجیهی ابزار مهم برای مدیریت و رشد کسب و کار شما است. طرح توجیهی خوب، بازاریابی برنامه چشم انداز رشد و مراحل مورد نیاز برای رسیدن به آن را فراهم می کند. یک طرح توجیهی همچنین ابزار ارتباطی ضروری برای جذب سرمایه گذاری برای کسب و کار شما و همچنین مدیران و کارکنان است.
طرح توجیهی برنامه ای برای کسب و کار شما است. شروع یک کسب و کار بدون یک طرح تجاری بسیار احمقانه است.

چطور طرح توجیهی بنویسیم – ۲۰ نمونه طرح توجیهی رایگان

چطور طرح توجیهی بنویسیم ؟

چطور یک طرح توجیهی بنویسیم‌ ، یکی از چالش اصلی در زمان نوشتن طرح توجیهی ( بیزینس پلن ، طرح کسب و کار تجاری ، Business Plan )طرح توجیهی چه شکلی باید باشد، حاصل میشود..

این پست لیستی از نمونه‌ رایگان طرح توجیهی را شامل می‌شود که برای شروع اطلاعات مناسب در اختیارتان قرار می‌دهد.

چطور طرح توجیهی بنویسیم – ۲۰ نمونه طرح توجیهی رایگان

۲۰ نمونه طرح توجیهی

  1. طرح توجیهی کیترینگ ( آشپزخانه خانگی غذای بیرون بر).

اگر عاشق آشپزی هستید و در مورد شروع یک کسب و کار فکر می‌کنید،‌ این دو را با هم ترکیب کنید و یک کسب و کار تهیه غذای کوچک را راه اندازی کنید. اما چطور باید یک کسب و کار تهیه غذای کوچک را شروع کرد؟‌ این کار را با استفاده از یک طرح کسب و کار عالی که پیش از شروع همه جنبه‌های کسب و کار را به تفصیل بیان می‌کند امکان‌پذیر است.

 ادامه …

طرح توجیهی برای مهاجرت به کانادا از طریق شرکت استارتاپ Startup ( ویزای کانادا )

طرح توجیهی برای مهاجرت به کانادا ( برنامه ویزای کانادا از طریق استارت آپ Start-up Visa Program ) یکی از مدارک ضروری برای دریافت این نوع از ویزای کانادا است. اگر تاکنون به دنبال راه های مهاجرات به کانادا بوده‌اید ، آیا به دنبال مهاجرت به کانادا از طریق از طریق خود اشتغالی هستید ، آیا بین راه‌های مهاجرت به کانادا سردرگم شده‌اید ؟ ما رد این مقاله موراد نیاز برای دریافت این نوع روش جدید مهاجرت به کانادا را برایتان شرح خواهیم داد.

طرح توجیهی مهاجرت به کانادا از طریق شرکت استارتاپ Startup ( ویزای کانادا ) Business-plan-Start-up-Visa-CANADA

ویزای خوداشتغالی کانادا یا ویزای استارتاپ کانادا  ؟

شاید اگر سرمایه کمی دارید و هنرمند ، ورزشکار و یا کشاورز هستید ، پیشنهاد ما به شما اقامت کانادا از طریق ویزای خود اشتغالی کانادا است. اما اگر سرمایه مناسبی دارید و به دنبال تأسیس یک شرکت در کانادا با دریافت کمک مالی برای توسعه آن هستید ، از برنامه ویزای خود اشتغالی کانادا استفاده نمایید. این روش کمی زمان‌بر است.

 به جرئت می‌توان گفت که بهترین روش برای مهاجرت به کانادا و دریافت اقامت دائم کانادا PR ، ویزای استارتاپ کانادا ( استارت آپ ویزا کانادا ) است. فرایند ویزای استارت آپ کانادا به کمک یک شرکت واسط تحت عنوان شرکت شتاب دهنده کانادایی ( انکوباتور کانادایی ) تسهیل می‌گردد. این روش زیر یک سال شما را به ویزای کانادا می‌رساند.

استارت آپ  Start-up 

استارتاپ یک شرکت جوان است که در مرحله اولیه و آغازین فعالیت خود شروع به توسعه می‌نماید. شرکت استارتاپ معمولا کوچک و برای پایین نگه داشتن هزینه‌ها ، توسط خود مؤسسین و یک نفر اداره می‌گردد. شرکت استارتاپ محصول و خدمتی را ارائه می‌دهد که در جایی دیگر قابل‌دستیابی در بازار نیست و یا مؤسسین شرکت استارتاپ معتقد هستند که محصول یا خدمت مشابه با کیفیت بسیار پایین به بازار عرضه می‌شود.

در مراحل اولیه ، میزان هزینه‌ها از درآمد شرکت استارتاپ بالاتر است ، زیرا که ایده خود را به مرحله توسعه ، آزمایش و بازاریابی ، برندسازی و تبلیغات رسانده‌اند. این شرکت‌ها در این مرحله نیاز به کمک مالی دارند. کمک مالی به استارتاپ ممکن است از طریق روش‌های سنتی مانند وام بانکی ، قرض از دوستان ، کمک‌های دولتی رخ دهد.

انکوباتور Incubator

شرکت شتاب‌دهنده  (در ادبیات حقوقی کانادا این شرکت جزء شرکت‌های منصوب و تایید شده از سوی دولت هستند Designated  Organization ) ، شرکتی است که با حمایت از مالی و مشاوره‌ای سعی دارند که این شرکت استارتاپ را در مرحله طفولیت سرپا نگه داشته و به مرحله رشد برساند. شرکت شتاب دهنده در ازای دریافت بخشی از سهام شرکت استارتاپ  ( درصدی از مالکیت شرکت ) این کمک مالی را انجام می‌دهد. شاید به زبان عامیانه می‌توان گفت که انکوباتور بر ایده شما سرمایه گذاری می‌کند و در ازای آن درصدی از مالکیت شرکت را می‌گیرد.

ویزای کانادا مهاجرت کانادا استارت اپ


طرح توجیهی ثبت شرکت در گرجستان ( شهر تفلیس )

طرح توجیهی ثبت شرکت در گرجستان برای دریافت ویزای اقامت و سرمایه گذاری

طرح توجیهی ثبت شرکت در گرجستان توسط آقای ر.ت به تیم مشاوران مدیریت ایران محول شد.آقای ر.ت قصد سرمایه‌گذاری در کشور گرجستان و شهر تفلیس را دارد . وی می‌خواهد یک شرکت ساختمان سازی ( شرکت مهندسی معماری ) در شهر تفلیس تاسیس نماید. طرح توجیهی ثبت شرکت در گرجستان برای تحلیل شرایط کنونی کشور و دریافت اقامت کشور گرجستان است.

طرح توجیهی ثبت شرکت در گرجستان ( شهر تفلیس )
با توجه به قدمت کشور گرجستان و باز شدن بازار بر روی سرمایه‌گذاران ، علاقه بالایی برای سرمایه‌گذاری در گرجستان و به خصوص در شهر تفلیس وجود دارد. آقای ر.ت دارای ۱۵ سال سابقه کار ساختمان سازی در تهران ، مشهد و اصفهان را دارد. ساختمان سازی در گرجستان (ساخت و ساز در گرجستان ) یک سرمایه‌گذاری بسیار مناسب و جزو مطمئن‌ترین نوع سرمایه گذاری در گرجستان محسوب است زیرا که هزینه‌های اولیه پایین ، دریافت موجزهای بسیار ساده و سود مناسبی ( در حدود ۳۵ تا ۵۵ درصد ) دارد.

طرح توجیهی ثبت شرکت در گرجستان