مشاوره بیزینس پلن Business Plan

مشاوره طرح توجیهی / تدوین طرح کسب‌وکار تجاری BP = Business Plan

مشاوره طرح توجیهی / تدوین طرح کسب‌وکار تجاری BP = Business Plan

مشاوره بیزینس پلن Business Plan

ارائه خدمات تخصصی تدوین طرح کسب‌وکار تجاری ( طرح توجیهی ) توسط تیم مشاوران مدیریت ایران IranMCT ،

وب سایت مرکزی : http://iranmct.com
شماره تماس : 09126465584
----------------------
وب سایت تخصصی بیزینس پلن : http://business-plan.ir
وب سایت تخصصی فروش : http://marketingsales.ir
وب سایت تخصصی برندسازی : http://marketingbranding.ir
مشاوره تهیه طرح تجاری کسب‌وکار برای جذب سرمایه
مشاوره تهیه طرح تجاری کسب‌وکار برای جذب شریک ( سرمایه گذاری حقیقی یا حقوقی )
مشاوره تدوین طرح تجاری کسب‌وکار مورد نیاز برای اخذ ویزای سرمایه‌گذاری در اروپا، اقیانوسیه
مشاوره تدوین طرح تجاری کسب‌وکار برای دریافت نمایندگی فروش محصولات و خدمات برندهای معتبر
مشاوره تدوین طرح تجاری کسب‌وکار برای راه انداری کسب و کار جدید ( استارت آپ )

B.P or Business Plan
مشاوره بیزینس پلن
مشاوره سند کسب و کار تجاری

بایگانی

۳ مطلب در آذر ۱۳۹۸ ثبت شده است

ویزای استارت آپ

ویزای استارت آپ برای راه اندازی کسب و کار برای کارآفرینان خارجی

رابطه بین کارآفرینان مهاجر و توسعه اقتصادی کشورهای میزبان به طور فزاینده‌ای برجسته شده ‌است، چرا که دولت‌های مختلف در حال حاضر استراتژی‌هایی را برای جذب نوآوری‌های کارآفرینان مهاجران اتخاذ می‌کنند. با توجه به تحقیقی که توسط Research Gate انجام‌شده، ۲۰۴ شرکت توسط مهاجران تاسیس شدند که بین شرکت‌های آمریکایی در فهرست فورچون ۵۰۰ سال ۲۰۱۰ است  قرار داشته اند که منجر به سود ۴.۲ هزار میلیارد دلاری و به‌کارگیری بیش از ۱۰ میلیون نفر در سراسر جهان شده‌است.

ویزای استارت آپ Visa Startup

ویزای استارت آپ ( ویزای راه‌اندازی کسب و کار جدید ) یک مجوز اقامت مشروط است که توسط برخی از کشورها برای دعوت از کارآفرینانی که یا قصد سرمایه‌گذاری دارند و میخواهند از این طریق اقامت دائم دریافت نمایند، ارایه می‌شود. تعدادی از کشورهای توسعه‌یافته ویزای استارتاپ ( ویزای راه‌اندازی کسب و کار جدید ) در قوانین مهاجرت خود اعمال می‌کنند. این کشورها به این کارآفرین خارجی این امید را میدهند که آنان میتوانند استارت آپ خود را تحت یک محیط بهتر به اجرا درآورده و کسب سود نمایند.

از آنجا که کارآفرینان مهاجر و پناهندگان ، اغلب با موانع حقوقی و فرهنگی مواجه هستند تا کسب‌وکار خود را تاسیس و حفظ کنند، استفاده از ویزای راه‌اندازی می‌تواند یک فرصت خوب برای کسب‌وکار نوپا آن‌ها باشد. بنابراین ما لیستی از ۱۵ کشوری را که ویزای استارتاپ را ارائه می‌دهند را تقدیمتان خواهیم نمود. این کشورها علاقمند به جذب کارآفرینان ماهر مهاجر برای ارتقا دانش و حمایت از ابداعات آنان برای حل برخی مشکلات جهان واقعی هستند. البته از نقطه نظر ایرانی بودن و قدرت پاسپورت نیز شانس گرفتن ویزای ویزای استارتاپ برای شما را نیز مطرح خواهیم نمود.

  • ویزای استارت آپ انگلستان

برای درخواست ویزای کارآفرین درجه ۱، شما باید یک کسب‌وکار در بریتانیا راه‌اندازی یا اجرا کنید. اگر از خارج از منطقه اقتصادی اروپا (EEA)و سوئیس هستید، می‌توانید درخواست بدهید. الزامات شامل دانش زبان انگلیسی، دسترسی به حداقل ۵۰۰۰۰ پوند سرمایه برای سرمایه‌گذاری، یک گذرنامه معتبر و یک طرح توجیهی ( بیزینس پلن ) قوی است. زودترین زمانی که می‌توانید درخواست بدهید، ۳ ماه قبل از سفر است. این ویزا برای ۳ سال و ۴ ماه طول خواهد کشید. با این حال، اگر ۵ سال را در انگلستان بتوانید بمانید، می‌توانید برای اقامت دائم درخواست کنید. شانس یک ایرانی برای دریافت این ویزا 1% است.

 

ادامه :   ویزای استارت آپ Visa Startup از 15 کشور

بیزینس پلن شرکت ساختمانی برای کانادا Construction Company

بیزینس پلن شرکت ساختمانی برای کانادا

بیزینس پلن شرکت ساختمانی برای کانادا ( ایالت انتاریو – شهر کینگز استون ) توسط آقای کوردانی به تیم مشاوران مدیریت ایران سپرده شد. هدف از تهیه این بیزینس پلن جذب یک شرکت آمریکایی برای همکاری و توسعه کسب و کار است.

تفاوت بیزینس پلن با بیزینس پلن

شرایط دریافت ویزای استارت آپ کانادا برای مهاجرت کارآفرین به کانادا

بیزینس پلن شرکت ساختمانی برای کانادا Construction Company

خلاصه اجرایی بیزینس پلن شرکت ساختمانی

مقدمه

شرکت Kourdani LLC ، یک شرکت ساختمانی کوچک است. این شرکت در طی ده سال گذشته با موفقیت در منطقه مانیتوبا کار کرده‌است و در پروژه‌های کوچک و بزرگ ساخت‌وساز، تعمیر و تغییر در پروژه‌های مسکونی تمرکز کرده ‌است. با رونق کسب‌وکار که در منطقه ، تمایل به بهبود حاشیه سود افزایش یافته است. شرکت قصد دارد بازار هدف خود را از مشتریان مسکونی به مشتریان تجاری بزرگ‌تر تغییر دهد. این برنامه کاری اهداف و وظایف این شرکت را تعیین خواهد نمود تا این گذار موفقیت‌آمیز بوده و سهم بازار کافی برای موفقیت در این بازار بسیار رقابتی ایجاد نماید.

 

        بیزینس پلن

راهنمای نوشتن طرح توجیهی Business Plan

طرح توجیهی چیست و چرا من به آن نیاز دارم؟

یک طرح توجیهی ( برنامه کسب‌وکار ، طرح کسب و کار تجاری ، بیزینس پلن Business Plan  ) یک سند نوشتاری است که کسب‌وکار شما، اهداف و استراتژی‌ها و بازاری که هدف قرار خواهید داد و پیش‌بینی مالی تان را شرح می‌دهد. داشتن یک برنامه کسب‌وکار مهم است زیرا به شما کمک می‌نماید تا اهداف واقع‌بینانه، تامین مالی خارجی ( تامین مالی از خارج از شرکت )، ارزیابی نحوه دستیابی به موفقیت، روشن کردن الزامات عملیاتی و ایجاد پیش‌بینی‌های مالی منطقی را در یک سند در کنار هم داشته باشید. آماده‌سازی طرح توجیهی همچنین به شما کمک خواهد کرد تا بر روی نحوه عملکرد کسب‌وکار جدید خود تمرکز کنید و بهترین شانس موفقیت را به آن بدهید.

 Business Plan For Startups طرح توجیهی استارت آپ

تامین کمک مالی برای شروع کسب‌وکار جدید به طور مستقیم با قدرت طرح توجیهی شما ارتباط دارد. برای اینکه یک نامزد جدی برای دریافت سرمایه از یک موسسه مالی یا سرمایه گذاران به حساب آیید، باید نشان دهید که شما در تمام جنبه‌های کسب‌وکار خود دارای توانایی کافی برای کسب سود را دارید.

 

ادامه