بیزینس پلن تولید نان و شیرینی بدون قند و گلوتن در آمریکا
بیزینس پلن تولید نان و شیرینی بدون قند و گلوتن در آمریکا
آقای س.م به خاطر شغل پدرش که نانوا بود با کار نانوایی و شیرینی پزی آشنا شد. او سفارش نوشتن بیزینس پلن را به تیم تخصصی طرح توجیهی ارائه نمود.
او قصد داشت که یک کارگاه تولید نان و شیرینی بدون قند و گلوتن در شهر نیویورک آمریکا تاسیس نماید، بنابراین با ارائه این بیزینس پلن توانست ویزای سرمایه گذاری آمریکا International Entrepreneur Parole Program خود را دریافت نماید.
تولید نان و شیرینی
بر اساس بیزینس پلن تولید نان و شیرینی بدون قند و گلوتن در آمریکا
در رقابت به دلیل منحصر به فرد بودن و کیفیت فوق محصولات متمایز خواهیم شد. اکثر نان ها به سبک اروپایی هستند، از جمله سوردو، میشه (یک نان سنتی فرانسوی سبوس دار)، و چاودار خمیر ترش.
این نان ها به روش خمیر ترش تهیه می شوند که از مخمر اضافه شده استفاده نمی شود. این روش طعمی غنی می دهد که می تواند تند یا ملایم باشد.
با استفاده از این روش، یک نانوای ماهر میتواند نانهای واقعاً خوشمزهای را بدون چربی یا قند اضافه بسازد و بسیاری از محصولات را 100% بدون چربی بسازد. نان های خمیر ترش نیز ماندگاری طولانی دارند و برای روزها بدون استفاده از مواد نگهدارنده تازه می مانند.
- ۰۰/۰۹/۱۳